top of page
2EFEEDD9-859B-49AB-8225-A36C9A6B0981.JPG

Hey, ik ben Kim

Staleigenaar en instructrice

Ik ben Kim, 32 jaar oud en gepassioneerd door paarden. Ik geef al 15 jaar les en heb ervaring opgedaan op verschillende stallen, maneges en bij andere instructeurs. Ik ben erkend Initiator Paardrijden bij Bloso en Paardensport Vlaanderen en wil heel graag mijn kennis en passie delen met iedereen die wil leren paardrijden.

Zowel op stal als tijdens de lessen staan het welzijn van de paarden voorop. Ik probeer ze een rustige leefomgeving te bieden met een gezond en natuurlijk voerbeleid. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan een goede balans tussen ontspanning en inspanning en wordt er paardvriendelijk getraind.

track1.jpeg

Stal Kobi

Paddock Paradise

Op ons kleinschalig stalling staat het welzijn van de paarden voorop. Ze leven in kuddes buiten op een Paddock Paradise tracksysteem en worden zo gezond mogelijk gevoerd. De drie grote V's worden gerespecteerd: vriendjes/soortgenoten, (ruw)voeding, vrijheid.

IMG_4740_edited.jpg

Ruiterclub

Lessen voor ambitieuze recreatieruiters

Beetje uitgekeken op de standaard manegelessen? Heb je het gevoel dat je niet veel meer bijleert? Heb je bepaalde rijproblemen met je paard? Of problemen met je houding en zit? Of wil je gewoon graag nog wat bijleren over de correcte basis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Contacteer ons via:

Nieuwheidestraat 11

3668 Niel-bij-As

Bij voorkeur een Whatsapp bericht naar:

0472 29 33 10

Of een mailtje naar: ruiterclub@kobi.be

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page