top of page
IMG_6193_.jpeg

rij-simulator lessen

Of je nu een beginnende ruiter bent en net start of een ervaren ruiter bent die zijn vaardigheden wilt aanscherpen, onze rij-simulator biedt de perfecte mogelijkheid om te leren en te groeien als een ruiter. Simulatorlessen kunnen vanaf 8 jaar.

 

Ontdek hieronder de voordelen en doelen van onze zitlessen:

de
voordelen

1 / veilig

Onze simulator biedt een veilige en gecontroleerde omgeving voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau. Leer paardrijden en heb de mogelijkheid om aan je houding en balans te werken zonder de zorgen die bij een echt paard horen.

2 / Professionele Begeleiding

Als ervaren instructeur dat blijft investeren in mijn opleiding sta ik klaar om je te begeleiden. Van het aanleren van de basisvaardigheden tot het verfijnen van je techniek, ik zorg ervoor dat je vooruitgang boekt.

3 / Toegankelijk voor Iedereen

Of je nu jong of al wat ouder bent, de simulator lessen zijn geschikt voor alle leeftijden. En zowel beginners als gevorderde ruiters zijn welkom.

4 / Fysieke en Mentale Groei

Oefenen met onze simulator verbetert niet alleen je fysieke conditie, maar stimuleert ook je concentratie, coördinatie en stressvermindering. Krijg meer zelfvertrouwen in het zadel.

5 / Flexibele Planning

Kies de lesuren die het beste bij je passen en bepaal je eigen tempo. Er zijn lessen mogelijk 5 dagen per week. Zowel overdag als 's avonds.

mogelijke
doelen

1 / Basisvaardigheden Aanleren

Onze simulatorlessen zijn ideaal voor beginners om de basisvaardigheden van paardrijden te leren, zoals zithouding, teugelbeheersing en balans.

2 / Techniek Verfijnen

Voor gevorderde ruiters bieden we de mogelijkheid om je techniek te verfijnen en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

3 / Vertrouwen Opbouwen

Door aan je zit en balans te werken wordt je zelfzekerder in het zadel. Onze simulator helpt je vertrouwen op te bouwen, essentieel voor een succesvolle en plezierige rijervaring.

Reserveer nu

bottom of page