top of page

verhuizing

Kobi academie gaat verhuizen!

Het is eindelijk officieel en ik mag het eindelijk met jullie delen: we hebben een huis met paardenaccomodatie gekocht.

 

We waren al een paar jaar op zoek naar een eigen plekje om onze droom waar te maken, lang zonder succes maar eindelijk hebben we een mooie plek gevonden. (Voor diegene dat dit niet weten: de huidige plek huren we.)

 

Nu blijft de grote vraag: naar waar verhuizen we?

Ons nieuwe adres wordt: Deurnestraat 105, 3583 Paal (Beringen).

Een leuke woning voor ons met veel ruimte voor logeer en lesmogelijkheden. Voor onze paarden een leuke stalling en mooie weides omringt door veel groen en velden. Voor de lessen: een mooie ruimte om de paarden klaar te maken, een overdekte rijpiste (de rijtent verhuisd mee), makkelijk bereikbaar, voldoende ruimte voor parking. We bouwen ook meteen een extra club/leslokaal in de rijtent met uitzicht op de rijpiste, voorzien van verwarming, televisie, snacks.

 

Wanneer verhuizen we?

De rijlessen stoppen in As vanaf 3 december 2023 en hervatten weer in februari 2024 op onze nieuwe locatie. De exacte startdatum is nog niet bekend.

Het is tussen 3 en 22 december wel nog mogelijk om prive of duo rij-simulatorlessen in te plannen in As. Eind december stoppen alle activiteiten in As. Vanaf januari 2024 starten ze op onze nieuwe locatie in Paal.

 

Wat zijn de lange termijnplannen?

We gaan meteen een aanvraag doen voor de bouw van een grote hal dat omvat: nieuwe rijpiste, nieuwe onderzoek en behandelruimtes voor mijn man, nieuwe stallen, club/leslokaal met uitzicht op de rijpiste, extra opslagruimte. Dus de huidige paardenaccomodatie wordt nog uitgebreid en vernieuwd.

Hopelijk tot binnenkort!

 

Vriendelijke groeten,

Kim

neem alvast een kijkje

bottom of page