Ruiterclub

_edited.jpg

Onze werking

Aandacht voor individuele begeleiding
Ik geef enkel privélessen of les in kleine groepjes zodat de kwaliteit en persoonlijke begeleiding gegarandeerd blijft.

Met eigen paard/pony of lespony
De lessen kunnen gevolgd worden met je eigen paard/pony of je kan een lespaard of pony huren van onze ruiterclub.​ Onze lespaarden en pony's zijn goed opgeleid, betrouwbaar en hebben wedstrijdervaring.

Leer omgaan met paarden
Je leert niet alleen technisch goed paardrijden maar ook omgaan met paarden. Want leren omgaan met een paard is minstens even belangrijk als het berijden ervan. Leer hun taal en leer signalen herkennen.

Maak je wedstrijdambities waar
Krijg de kans om deel te nemen aan wedstrijden, ook al heb je geen eigen paard. We nemen regelmatig deel aan wedstrijden, ook met de lespony's en lespaarden. Heb je een eigen paard en de ambitie om wedstrijden te gaan rijden? Ik help je op weg.

Mogelijkheid tot stallen
Het is mogelijk om je eigen pony of paard bij ons te stallen. Wij bieden vol en half pension aan met de beste service en verzorging.

Aankoopbegeleiding
Een eigen paard kopen is een hele belevenis. Daarom begeleiden we je bij iedere stap. We gaan samen op zoek naar de beste match!

CBF2CB4A-8651-42A7-899A-9E557D6837CC.JPG

Lessen voor ambitieuze recreatieruiters

Beetje uitgekeken op de manegelessen? Heb je het gevoel dat je niet veel meer bijleert? Heb je bepaalde rijproblemen met je paard? Of wil je nog wat verder sleutelen aan je eigen houding en rijvaardigheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Privélessen en kleine groepslessen zodat de persoonlijke begeleiding en kwaliteit gegarandeerd kan worden. De lessen kunnen gevolgd worden met je eigen paard/pony of met een lespaard/pony van mij.

Prijslijst

Met lespaard:​

  • Privéles: 28 euro/les

  • Groepsles 1x per week: 20 euro/les

  • Groepsles 2x per week: 17,5 euro/les

  • Groepsles 3x per week: 15 euro/les

  • Begeleide groepswandeling: 17,5 euro

Eigen paard:

  • Privéles: 25 euro

  • Duoles: 17,5 euro

  • Groepsles (3 of meer ruiters): 13,5 euro/les

  • Begeleide groepswandeling: 10 euro

FAQ

Wanneer vinden de groepslessen plaats?

Op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn er groepslessen van verschillende niveau’s. Een plaats in een groepsles kan niet via de online kalender gereserveerd worden, enkel via mij (Kim). Vraag gerust of er een groepje is waar je kan aansluiten.

 

Heb je een vriend of vriendin waarmee je graag in de groepsles wil? Reserveer dan jullie wekelijks vast uur om gezellig samen les te volgen.

Hoe worden de groepen ingedeeld?

Groepen worden ingedeeld in 4 niveau’s (beginner – gemiddeld 1 – gemiddeld 2 — gevorderd) en op basis van leeftijd (-13, 13-16 en +16). Ben je niet zeker in welke groep je past, stuur dan even een mailtje naar ruiterclub@kobi.be.

 
Waarom is er een gewichtlimiet?

Om de gezondheid en het comfort van onze lespaarden te garanderen geldt er een gewichtlimiet voor de ruiters van 70kg.

 

Kan ik ook een vast uur reserveren voor mijn privéles?

Ja dat kan! Stuur even een mailtje naar ruiterclub@kobi.be om af te spreken of spreek me er over aan als je naar de les komt.

 

Moet ik altijd een vast uur reserveren?

Neen! Je kan ook op één van de vrije lesuren een privéles reserveren.

Een andere vraag?

Stel ze gerust! Contacteer me via de chat, via ruiterclub@kobi.be of stuur een berichtje naar 0472293310.