Ruiterclub

_edited.jpg

Onze werking

Aandacht voor individuele begeleiding
We geven enkel privélessen of les in kleine groepjes zodat de kwaliteit en persoonlijke begeleiding gegarandeerd blijft.

Met eigen paard/pony of lespony
De lessen kunnen gevolgd worden met je eigen paard/pony of je kan een lespaard of pony huren van onze ruiterclub.​ Onze lespaarden en pony's zijn goed opgeleid, betrouwbaar en hebben wedstrijdervaring.

Leer omgaan met paarden
Je leert niet alleen technisch goed paardrijden maar ook omgaan met paarden. Want leren omgaan met een paard is minstens even belangrijk als het berijden ervan. Leer hun taal en leer signalen herkennen.

Maak je wedstrijdambities waar
Krijg de kans om deel te nemen aan wedstrijden, ook al heb je geen eigen paard. We nemen regelmatig deel aan wedstrijden, ook met de lespony's en lespaarden. Heb je een eigen paard en de ambitie om wedstrijden te gaan rijden? We helpen je op weg.

Mogelijkheid tot stallen
Het is mogelijk om je eigen pony of paard bij ons te stallen. Wij bieden 5 sterren volpension aan voor je paard of pony.

CBF2CB4A-8651-42A7-899A-9E557D6837CC.JPG

Lessen voor ambitieuze recreatieruiters

Beetje uitgekeken op de manegelessen? Heb je het gevoel dat je niet veel meer bijleert? Heb je bepaalde rijproblemen met je paard? Of wil je nog wat verder sleutelen aan je eigen houding en rijvaardigheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Privélessen en kleine groepslessen zodat de persoonlijke begeleiding en kwaliteit gegarandeerd kan worden. De lessen kunnen gevolgd worden met je eigen paard/pony of met een lespaard/pony van mij.

Prijslijst

Nieuwe lesprijzen vanaf 1/4/2022:

Met lespaard:​

  • Privéles: 35 euro/les

  • Duoles: 28 euro/les

  • Groepsles (3 of 4 ruiters) 1x per week: 22,5 euro/les

  • Groepsles (3 of 4 ruiters) 2x per week: 20 euro/les

  • Groepsles (3 of 4 ruiters) 3x per week: 17,5 euro/les

Eigen paard:

  • Privéles 45min: 30 euro

  • Privéles 30min: 25 euro

  • Duoles: 20 euro

  • Groepsles (3 of 4 ruiters): 15 euro/les

FAQ

Wanneer vinden de lessen plaats?

Elke dag zijn er groepslessen en/of privelessen op verschillende niveau’s. Op weekdagen vanaf 17u00 tot 21u00, woensdag al vanaf 14u00, 's weekends tussen 10u00 en 20u00.

Hoe worden de groepen ingedeeld?

Groepen worden ingedeeld in 4 niveau’s (beginner – gemiddeld 1 – gemiddeld 2 — gevorderd) en op basis van leeftijd (-13, 13-16 en +16).

Waarom is er een gewichtlimiet?

Om de gezondheid en het comfort van onze lespaarden te garanderen geldt er een gewichtlimiet voor de ruiters van 70kg.

Moet ik op voorhand komen om op te zadelen?

Neen. Het uur dat wij doorgeven is het uur van aankomst. Er is tijd en indien nodig begeleiding voorzien voor het opzadelen van je paard of pony.

Mag je als ouder of begeleider blijven kijken?

Ja zeker. Er is een zitbank en stoelen voor de toeschouwers. Toeschouwers mogen wel niet storen tijdens de les en mogen niet helpen tijdens de voor- en naverzorging.

Een andere vraag?

Stel ze gerust! Contacteer me via de chat, via ruiterclub@kobi.be of stuur een berichtje naar 0472293310.