top of page

KIDSCLUB

Elke maand organiseren we kidsclub. Twee uur ponyplezier voor onze jonge enthousiastelingen van 6 t.e.m. 8 jaar! Er komt vanalles aan bod: ponyritjes, de pony's verzorgen, meehelpen op stal, educatieve momenten, spelletjes en activiteiten met en zonder pony. Leer spelenderwijs de wereld van het paard kennen!

IMG_1198.JPG

DE ACTIVITEITEN

WAAROM DEELNEMEN?

1 / Leer de paardenwereld kennen

De kids leren spelenderwijs de paardenwereld kennen. Want deze mooie hobby is zo veel meer dan enkel rijden. Leren omgaan met een paard, leren begrijpen hoe hij denkt en welke verzorging hij nodig heeft zijn belangrijke onderdelen. Wij willen bewuste en handige paardenmensen vormen én dat begint al bij de basis: de kids!

2 / Educatief

We delen onze kennis op een leuke manier zodat ze én goed geïnformeerd worden én een leuke tijd beleven. Meer kennis opdoen = meer veiligheid = meer paardenwelzijn.

3 / Kleine groepen

We kiezen voor kleine groepjes zodat alles rustig kan verlopen en de kwaliteit van begeleiding bewaard kan worden.

4 / Buitenactiviteit

De meeste kids brengen al genoeg tijd binnenshuis door en achter een scherm. Wij nemen ze mee naar buiten in de natuur want al onze schermloze activiteiten gaan in de buitenlucht of op stal bij de dieren door.

KIDSCLUB AGENDA

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17
bottom of page